Utdelat och uppsatt!

20150209_164905

Nu är nästan alla skyltar uppe! Bilden visar Sonja Johansson på Hägnen, som var en av de första att bli medlem i fiberföreningen. Hon tänker på framtiden och kommande generationers behov. Att hon har sin fasta telefon kvar även när Telia monterat ned kopparledningarna gör inte saken sämre.

3 tankar på “Utdelat och uppsatt!

 1. Härligt att skyltar kommer upp! Jag undrar dock hur det går, när ser det ut som vi kan få fiber (har inte sett nått mail om detta)?
  Mvh Stefan

  • Hej
   Det går fort framåt nu. Vi har en tänkt sträckning för fibern och kommer att påbörja samtal med markägarna för att skriva avtal. Samtidigt pågår arbetet med bidragsansökningarna till Länsstyrelsen och kommunen. Nästa steg är att påbörja upphandlingen för arbetet. Medlemsantalet ökar men vi önskar att fler kommer med nu. Därför är det av största vikt att alla medlemmar pratar med grannar etc i vårt upptagningsområde.
   Vi förbereder ett årsmöte som sannolikt kommer att ligga i april. Hoppas att många kommer på det eftersom det kommer att vara många viktiga beslut att fatta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s