Möte med kommunen

Delar av styrelsen i möte med representanter från Marks kommun och Marknet för att diskutera stöd av vår fibersatsning. Vår konsult Hasse Fredriksson redogjorde för tänkt ledningssträckning och budget. Mötet var i en positiv anda och vi kom en bit till i vår strävan för fiber.

20150401_142458Det viktigaste är att fler blir medlemmar i föreningen och inte missar möjligheten att ansluta sig. Ser man framåt har fibern liknande proportioner som elektriciteten har idag. Allt fler samhällsfunktioner, t ex att ringa eller hemtjänst, kommer att kräva fiber och det påverkar direkt möjligheten att bo kvar alternativt sälja. Ju fler medlemmar vi blir desto lägre blir priset att ansluta sig så det ligger i allas intresse. Styrelsen kommer att prioritera frågan men vi behöver hjälp från alla medlemmar att prata med människor som är berörda och som inte gått med än.

Annons

3 tankar på “Möte med kommunen

  1. Hej,
    Jag har för mig att det skall vara årsmöte (annat möte) nu i april, tror jag fått mail om det, men hittar inget om det på siten nu när jag letade (kan ju dock missat det).
    Kommer jag ihåg fel, eller är det ett möte nu i april och i så fall när?
    Mvh Stefan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s